september 2, 2020 administratie Uncategorized

Wil je als christen impact hebben in jouw omgeving?

Aan stromend water zitten en dieper wortelen,  dan zal er een stroom van levend water uit jouw binnenste naar buiten stromen. Op deze avonden mag je zitten aan stromend water en dieper geplant worden.

Zitten aan de voeten van Jezus, zou jij dat ook willen? Gewoon even bij Jezus zijn, je pijn en verdriet met Hem delen en willen herstellen? Of heb jij een verlangen om Jezus nog meer te laten zien door jou heen in je omgeving, op de plekken waar je bent? Wil je nog meer vanuit Zijn kracht leven? Waar ben jij in dit leven voor geroepen, wat is Gods doel met jou? Wie ben jij werkelijk en wie mag je zijn, hoe heeft God jou bedoeld? Je mag in relatie met God leven door de krachtige werking van de Heilige Geest in jouw leven.

Hoe meer mensen dit in hun persoonlijk leven zullen laten zien in de omgeving waar ze leven en werken, hoe meer God zichtbaar zal worden en zijn glorie gezien zal worden in Noord Nederland. En van daaruit kan het niet uitblijven dat ook andere mensen aangeraakt zullen worden met de liefde van Jezus.

Tijdens deze avonden gaan we samen op (onder)zoek naar antwoorden op deze vragen en samen leren toepassen in je persoonlijke leven van elke dag. Ja samen…. We staan met een prachtig mooi team voor jou klaar om onderweg te zijn, om jou te bedienen in wat jij op dit moment nodig hebt. Deze avonden zijn ook een verrijking voor je relatie, voor jou en je partner. Het zal een verdieping brengen.

Geef je op want de eerste avond is op woensdagavond 30 september 2020. De vervolgdatums zijn: 14 en 18 oktober, 10 of 11 en 25 november.

De locatie is veranderd. In plaats van het Gomarus College in Drachten gaan we nu naar zalencentrum de Buorskip in Beetsterzwaag. Hier kunnen we met een grote groep terecht met de huidige afstand beperkingen die er gelden. We zijn heel erg blij met deze locatie.

Voor meer info en opgave kijk op de site van Unite in Christ: https://www.uniteinchrist.nl/aan-stromend-water/

“Door de onderwijsavonden ben ik dichter tot God gekomen. Lange tijd was ik alleen onderweg. Ik wist wel dat God er was, maar ik praatte weinig met Hem. Nu ben ik me ervan bewust dat Hij er is, ieder moment, elke dag, ook als ik een rotdag heb. Hij is erbij. En dat geeft rust en vrede. Op een gebed wat ik had uitgesproken in de ochtend, kreeg ik ‘s avonds al antwoord via een briefje wat iemand had geschreven voor mij: precies die antwoorden die nodig waren. Gods woorden. Dit was zo bemoedigend voor mij. Ik word gezien door de Allerhoogste en dat geeft zo’n bevestiging.”

“Een bijzondere cursus die mij als kern heeft aangeraakt met de boodschap: Jij bent het die het Koninkrijk op aarde zichtbaar mag maken, (…) stap uit daar waar je bent. Het draagt vrucht wanneer het uitgedragen en doorgegeven wordt.”