Unite in Christ biedt verschillende cursussen en trainingen aan. Deze kunnen worden gegeven in jouw eigen dorp of stad in Noord Nederland. Klik hieronder op een van de cursussen om meer te lezen over de inhoud. Voor meer informatie kunt u terecht bij: Jan de Jong: j.dejong@uniteinchrist.nl , 06-12494420

Getuigenis:

Een aantal jaren geleden kwam ik aanraking met stichting UIC. Samen met een aantal uit ons dorp hebben we een tijd de stichting opgelopen en kwam ik persoonlijk meer en meer tot besef dat God niet iemand is van ver weg, maar dat Hij betrokken wil worden en zijn in je persoonlijke leven.

Door onderwijs, gesprekken en gebed kwamen we meer geworteld en durfden we ook meer uit te stappen naar anderen.  Wat betekende dat we meer oog kregen voor een ander, de ander leren zien door Gods ogen en zonder oordeel te luisteren en voor hen te bidden.  Erg uitstappen maar zo mooi om te doen. Ook is vanuit hier een gebedsgroep ontstaan waarin we één keer in de 3 weken bij elkaar komen om met elkaar te bidden voor ons dorp de wereld en onszelf.

Door samen onderweg te zijn maakt dat je gesterkt wordt in je geloofswandel en door je kwetsbaar op te durven stellen ontstaat er groei, waardoor je ook weer uit kunt delen naar een ander je medemens, die net zo geliefd is door God als wij.

En hoe mooi is het dan dat je mee mag wandelen met mensen die je voor zijn gegaan in grotendeels hetzelfde proces.

God werkt door mensen heen waardoor we een levende getuige mogen zijn van wat Hij in onze levens doet. Amen!

Roelie

Voor andere cursussen en maatwerk, lees hier verder.