“De schepping ziet er reikhalzend naar uit dat openbaar wordt wie Gods kinderen zijn.”

Wil jij meer en meer leven vanuit je identiteit in Jezus en groeien in autoriteit? Dan is deze training iets voor jou. Tijdens deze training leer je om krachtiger te worden in jouw identiteit in Christus, om in deze wereld zichtbaar te worden, desnoods met woorden. Leven vanuit Jezus in jou en te groeien in autoriteit, om zo de dingen die Jezus deed zichtbaar te maken door jou leven heen naar je omgeving toe.

Waarom deze cursus?

Het is in deze tijd, de tijd die voor ons ligt, belangrijk dat Jezus in jou, door jou heen zichtbaar wordt. Je zult sleutels ontvangen die voor deze tijd belangrijk zijn, zodat jij steviger en krachtiger in deze wereld zult staan. Deze wereld is ten prooi gevallen aan zinloosheid (Rom 8: 20). Je zult handvaten ontvangen om actief en krachtig christen te zijn, zodat je van invloed zult zijn in jouw omgeving. Van invloed zijn op de plek waar je woont of werkt. Dit kan zijn in je gezin, familie, straat, dorp/wijk en omgeving. Zijn koninkrijk mag je zo op aarde brengen: in de hemel zo ook op aarde. Alles in je leven mag onder het gezag van Jezus Christus gebracht worden.

Inhoud van de cursus

We nodigen je graag uit voor deze serie van 5 avonden, het zal gericht zijn op: Uw Koninkrijk kome, laat Uw wil worden gedaan.

Avond 1:  Wat is Gods doel van jouw bestaan (Genesis 1: 26)

Avond 2: Gods Vaderhart (Ken je Mij? en Wie ben Ik?)

Avond 3: Van(uit) identiteit naar autoriteit (regerend leven)

Avond 4: Het Koninkrijk van onze Vader (beloften en geloof)

Avond 5: Bewegen met passie en visie (trek er op uit, geef wat je hebt)

Heb je interesse dan heten we jou van harte welkom. We willen graag samen met jou onderweg. De avonden zullen op woensdagen gaan plaatsvinden, exacte data: 8 en 22 febr., 8 en 22 maart en 5 april.

 

Info over de training & kosten

De kosten voor deze avonden bedragen € 25,- p.p. of 40,- per echtpaar.
Dit is inclusief cursusmateriaal. Daarnaast vragen wij aan het einde van de training een vrijwillige gift voor het werk van Unite in Christ.

De koffie en de thee worden verzorgt door Baptisten gemeente Muntendam. De training wordt verzorgt door Unite in Christ, die al vanaf 2006 bijbelonderwijs geeft in het Noorden van Nederland, we voelen ons geroepen mensen in beweging te brengen door op te roepen, toe te rusten en te dienen. We geven onderwijs over het nieuwe leven in Jezus in de kracht van de heilige Geest

Meer informatie en opgave

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Jan de Jong: j.dejong@uniteinchrist.nl, 0612494420.

Opgave kan bij Belinda Bosscher, 0629860061 of via mail: belinda.bosscher@outlook.com

 

We kijken uit naar jou deelname, hartelijke groet Belinda Bosscher en Jan de Jong.