Vacature Strategisch medewerker PR Stichting Unite in Christ op vrijwillige basis

Een paar uurtjes over in de week? Enthousiast voor het koninkrijk van God? Iedereen heeft zijn eigen gaven en talenten en mag die in zetten op de plaats die God hen gegeven heeft.

Wij zijn op zoek naar een Strategisch medewerker PR op vrijwillige basis.

Stichting Unite in Christ | over ons

Onze droom is Noord Nederland zo verandert dat Gods liefde zichtbaar wordt in de samenleving. Wij kijken er naar uit dat christenen één zijn in Jezus. En we willen christenen helpen om Jezus te volgen. 

Om onze missie vorm te geven, werken we vanuit de volgende onderdelen: Noordermannen, Pinksterfeest316, Gebed, Hope for Friesland, Dorpen en trainingen.

Deel jij dit verlangen en wil je hier graag aan mee werken? Reageer dan op de vacature.  Je mag ook sowieso even contact opnemen. Misschien wil je graag op andere plekken ingezet worden.

Wat ga je doen?

Met het strategisch team van Unite in Christ overleg je wat nodig is op PR gebied om mensen te bereiken met het Goede Nieuws over Jezus en de activiteiten die we bieden. Vervolgens ga je op basis daarvan een PR plan maken. Ook ga je de plannen uitzetten naar het PR team, dat zich bezig houdt met de uitvoering van die plannen. De communicatie kanalen die we gebruiken zijn met name: flyers, folders, Facebook, digitale nieuwsbrief en drie websites (Unite in Christ, Pinksterfeest 316 en Noordermannen).

Wat verwachten we van jou?

In de eerste plaats verwachten we dat je bij wilt dragen aan het uitleven van de visie en missie van Unite in Christ. Wat kennis en ervaring van Word, Excel en Outlook is handig. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken.

Praktische informatie

Wanneer je bij ons vrijwilligerswerk gaat doen, kom je terecht in een gepassioneerd, gezellig en enthousiast team. Met elkaar hebben we hetzelfde verlangen en bouwen we aan Gods koninkrijk in Noord-Nederland. Samen Sterk is ook de slogan die we binnen ons team hanteren, in Hem staan we sterk!

Misschien twijfel je of dit geheel bij je past. Ons uitgangspunt is om samen met jou kijken naar wat jij leuk vindt, wat bij jou past en wat jij wilt bijdragen aan de stichting. Een vrijwilligersvergoeding behoort tot de mogelijkheden.

Heb je interesse?

Stuur dan je reactie naar info@uniteinchrist.nl; er wordt dan z.s.m. contact met je gezocht.  

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature of heb je andere vragen?

Neem contact op met Willem Jongsma w.jongsma@uniteinchrist.nl of tel.nr. 0653798700.