Vacature Administratief medewerker Stichting Unite in Christ op vrijwillige basis

Een paar uurtjes over in de week? Enthousiast voor het koninkrijk van God? Iedereen heeft zijn eigen gaven en talenten en mag die in zetten op de plaats die God hen gegeven heeft.

Wij zijn op zoek naar een Administratief medewerker op vrijwillige basis die ons kan ondersteunen in de organisatie.

Stichting Unite in Christ | over ons

Onze droom is Noord Nederland zo verandert dat Gods liefde zichtbaar wordt in de samenleving. Wij kijken er naar uit dat christenen één zijn in Jezus. En we willen christenen helpen om Jezus te volgen. 

Om onze missie vorm te geven, werken we vanuit de volgende onderdelen: Noordermannen, Pinksterfeest316, Gebed, Trainingen en Dorpen.

Deel jij dit verlangen en wil je hier graag aan mee werken? Reageer dan op de vacature. Je mag ook sowieso even contact opnemen. Misschien wil je graag op andere plekken ingezet worden.

Wat ga je doen?

Het woord zegt het al, je doet voornamelijk administratief werk. Je bent de contactpersoon op kantoor. De infomail en de telefoontjes komen bij jou binnen. Je verwerkt en beheert alle gegevens van de aanmeldingen van activiteiten in de database. Adreswijzigingen en informatie-aanvragen worden door jou verwerkt. Verder zal je worden ingezet voor administratieve werkzaamheden rondom Pinksterfeest 316 en voor andere activiteiten van Unite in Christ. Er zullen ook regelmatig andere voorkomende werkzaamheden zijn waaraan je zal gaan werken voor zover je tijd beschikbaar hebt. We willen graag kijken wat bij jou past en daarbij aansluiten.

Wat verwachten we van jou?

In de eerste plaats verwachten we dat je bij wilt dragen aan het uitleven van de visie en missie van Unite in Christ.

Verder beschik je over de nodige kennis en ervaring van Word, Excel en Outlook. Je kunt zelfstandig en in een team werken.

We zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers die bereid zijn één of meer dag(delen) per week bij ons op kantoor in Siegerswoude te werken.

Praktische informatie

Wanneer je bij ons vrijwilligerswerk gaat doen, kom je terecht in een gepassioneerd, gezellig en enthousiast team. Met elkaar hebben we hetzelfde verlangen en bouwen we aan Gods koninkrijk in Noord-Nederland. Samen Sterk is ook de slogan die we binnen ons team hanteren, in Hem staan we sterk!

We gaan samen met jou kijken naar wat jij leuk vindt, wat bij jou past en wat jij wilt bijdragen aan de stichting.

Heb je interesse?

Stuur dan je reactie naar info@uniteinchrist.nl; er wordt dan z.s.m. contact met je gezocht.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze vacature of heb je andere vragen? Neem contact op met Willem Jongsma w.jongsma@uniteinchrist.nl of tel.nr. 06-53798700.