februari 28, 2017 administratie Uncategorized

Wat doet schaamte?

CONFERENTIE PROFETIE

Wat doet schaamte?

Ken je dat? Je verlangt er echt naar de Stem van God beter te leren verstaan, voor jezelf en voor een ander. Je leest van de Conferentie Profetie en je zou er graag in groeien. Maar tegelijkertijd zijn er ook andere gedachten. Gedachten als: Wat als ik niks hoor? Wat als ik gewoon niks krijg? Wat als ik de woorden niet vind?

Wij kennen deze gedachten. Een groot verlangen naar het groeien in de gaven van de Geest en tegelijk een grote weerstand die je wel wil laten wegvluchten. We zien dat schaamte een grote rol wil spelen hierin. Schaamte vertelt je wie je niet bent, wat je niet kan, en schaamte houdt je weg bij Degene die jou wil vertellen wie je wel bent! Schaamte houdt je weg bij een intieme relatie met je Vader.

We zijn ons bewust hoe groot deze weerstand kan zijn. Daarom schrijven we hier nu al over en zullen we hier ook aan het begin van de conferentie aandacht aan geven.
We moedigen je aan hier doorheen te kiezen. Want juist door profetie wil God je bevestigen in we je bent voor Hem en in Wie Hij is voor jou. Juist door profetie wil God met Zijn wassende woorden van je afspoelen wat niet bij jou hoort en aanspreken welke plannen Hij met jou heeft.

Lees hier meer over de Conferentie Profetie op 24 en 25 maart.