september 27, 2016 administratie Uncategorized

‘VADER IS ZO HEEL ANDERS DAN IK VAAK HEB GEDACHT!’

“Ik had al heel wat onderwijs en processen over het Vaderhart van God doorlopen. Op de zomerconferentie van New Wine, in een proces bij Vrijheid en Herstel, bij 10 dagen bidden en vasten.

In maart 2014 volgde ik een Vaderhartschool van 5 dagen. Daar liet God me zien dat een deel van mij angstig was voor de Vader en dat ik Zijn Liefde niet durfde te ontvangen. Hij dwong me trouwens helemaal niet. Ik mocht zelf kiezen. Hij moedigde me wel aan en sprak door de bidders heen lieve genezende woorden tot het angstige deel in mij. Woorden van waarheid. “Je bent Mijn prinses”. “Ik schrijf ‘waardigheid’ op je voorhoofd”. Dat maakte dat ik uiteindelijk koos ik dat ik Zijn Liefde wilde ontvangen, ook al was de angst en weerstand in mezelf groot. En daar bracht Jezus mij bij Vader thuis.

Ik vond het geen gemakkelijke dagen, maar het is het meer dan waard geweest. Ik kan nu ontvangen wat God mij wil geven! En het gevolg is dat Gods Liefde door mij heen dingen doet die ik eerder niet deed.

Mijn verlangen om Zijn Liefde door te geven groeide. Ineens wilde ik mensen een knuffel geven terwijl ik dat eerder nooit deed! Telkens mag ik me dieper aan Hem overgeven. En telkens mag ik kiezen. Hij dwingt me nog steeds niet. Vader is zo anders dan ik vaak heb gedacht.”

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober organiseren we de tweede Vaderhartconferentie. We nodigen je er van harte voor uit.
Voor meer informatie en de mogelijkheid om je op te geven, klik hier.