november 7, 2019 administratie Uncategorized

Toon Mijn liefde, dien de ander

Het tonen van Zijn liefde, het dienen door iets te doen, het kan op zoveel manieren. Als Noordermannen hebben we de stap gezet om naast onze bijeenkomsten (praten, luisteren, plezier hebben) ook onze handen uit onze mouwen te steken. Vorige week zijn we met een groep van 20 mensen (waaronder 9 Noordermannen) uit Noord-Nederland aan de slag gegaan in een klein dorpje (Hartaghjugh) in Armenië. We hebben gezamenlijk een bijzondere werkreis meegemaakt. Het is bijzonder dat door liefde te geven (dienen) we er ook liefde voor terug kregen (dankbaarheid).

Toon Mijn Liefde… Dien de ander… zo heb Ik ook jou liefgehad. Het is Gods Koninkrijk zichtbaar maken. Dat kan heel goed in Armenië of andere verre landen, maar zeer zeker kan en gebeurt dat ook in de directe omgeving van waar we wonen, zomaar ergens in Noord-Nederland. Het is Zijn Zegen omzetten in aandacht, een handje helpen, een luisterend oor…

Op de site van Noordermannen lees je twee verslagen van deelnemers van de werkreis naar Armenië. We hopen dat je erdoor bemoedigd wordt!