Reacties en gebedspunten

Lieve mensen,

Tijdens Dorpentocht 316 van 5 april tot en met 23 mei 2021, zijn we benieuwd naar reacties en ervaringen van de wandelaars. Ook mag je gebedspunten doorgeven onderaan deze pagina. De wandelaars nemen deze mee tijdens hun wandeling. Zo ontstaat er ook verbinding tussen de ‘thuisblijvers’ en de wandelaars.

Dorpentocht 316 is een wandeltocht in Noord Nederland tussen Pasen en Pinksteren. Van 5 april tot en met 22 mei 2021.

<< terug naar Dorpentocht 316

<< terug naar ‘thuis meemaken’

2 thoughts on “Reacties en gebedspunten

  • Willem

    Goedemorgen, afgelopen zaterdag een prachtige gezegende wandeling gehad naar Bedum met de start in het centrum van zuidhorn; Er waren mensen, die ons uitzwaaiden en ook een eerste stuk meeliepen. Mooie start op het plein; paar marsen uitgedeeld aan kinderen; Voor mij persoonlijk ook een zegen; ik zou als enige teamleider mee; Sonja appt avond daarvoor – ik wil ook wel meelopen; Haar gevraagd om de leiding te nemen; TOP! Zo viel tijdens de tocht de zaak mooi in elkaar; 20 km is toch een aardig einde – je stopt vaker dan normaal. Zo stond er halfweg een dochter van een loper ons op te wachten: zij deelde chocolaatjes uit; hebben er direct ook maar even een deelmomentje met elkaar van gemaakt. Eén van haar kinderen wilde graag een stukje meerijden naast Jan de Chauffeur. 😇. Aldus. Gezellig voor jan. Een 5-tal km verder stond de moeder om haar dochter weer mee te nemen. Het was juist toen, dat 1 van de wandelaars het te ver vond – kwam mooi uit. 🌈. Onderweg dicht bij Aduard kwamen we een jonge dame – tegen – kort gesprekje over het kruis. In Aduard mag ook wel meer licht komen. Wie weet neemt zij nog contact op! We kwamen nog wel wat fietsers en racefietser tegen; Probeerden altijd tijdig aan de kant te gaan – was een smal fietspad. Iedereen heel vriendelijk en soms een klein praatje – zwaaiende mensen voor de ramen – soms fotograferend. We willen ook laten zien, dat we niet tot last te willen zijn, maar liefdevol de liefde van jezus zichtbaar maken. Niet opdringen. We zijn geweldig verwelkomt in Bedum met broodjes etc. bij een loods met een prachtige ontmoeting, waar we wat koffiemokjes van Unite in Christ hebben uitgedeeld; Vlak daarvoor hebben we de afsluiting op de walfriduslaan ; daar waar Walfridus het Christendom naar Bedum heeft gebracht; zie live stream Unite in Christ. https://www.facebook.com/profile.php?id=100011453941056 Onderweg hoorde ik verder van prachtige gezegende en bemoedigende gesprekken; Niet volledig, even een klein beeld, zoals ik het heb ervaren en gezien.

    Beantwoorden
  • Aukje de Jong

    Dank, dat we gisteren een wandeltocht van verbinding hebben gehad, als broers en zussen uit verschillende plaatsen en dat er broers en zussen uit Zevenhuizen aanwezig waren om het kruis over te dragen naar broers en zussen in Roden. Er was een mooie kring van 30 mensen bij elkaar en hebben samen eenheid ervaren.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *