februari 11, 2021 administratie Uncategorized

Je bent een parel in Gods hand

Wat een bemoediging, een prachtige foto ontvangen van een prostituee afgelopen week. Wat raakt dat en komt het binnen. Ooit gegeven aan haar, een schelp met daarin een prachtige parel, met de tekst ‘je bent een parel in Gods hand’.

En nu? Via Whats app hebben we contact met Sofia. We mochten haar een paar keer ontmoeten en we kunnen tegen elkaar zeggen dat we zussen zijn. Dochters van onze Vader. Wat een geloof heeft deze vrouw, wat een passie voor haar Heer. En nu?

Ze stuurt een foto met in haar hand een de schelp met de parel. Ze heeft kort geleden een familielid verloren en we zochten weer even contact. We deelden de Bijbeltekst ( in het Engels) uit Psalm 91 de eerste twee verzen ter bemoedigen.

When you sit enthroned under the shadow of Shaddai, you are hidden in the strength of God Most High. He’s the hope that holds me and the Stronghold to shelter me, the only God for me, and my great confidence.

Het antwoord is de foto! Wat een getuigenis, wat gaat hier iets van uit, wat een bemoediging. Dat ook zij juist in deze omstandigheden, deze tijd, die zo zwaar en onzeker is, dit voor ogen kan houden. Alle zekerheden, welke er misschien waren, zijn weggevallen in deze tijd. Niets dan ook niets blijft overeind staan. Het enige wat overeind blijft staan is God. Zij blijft naar Hem opkijken, zij voelt zich geborgen in zijn hand! Ze weet zich gedragen door Hem.

Zegenende groet, team Hope for Friesland.

Je kunt ons ook volgen via FB en Instagram

Instagram: Hope_for_Friesland