februari 16, 2018 administratie Uncategorized

HUIS VAN DE VADER 4 april 2018

“De laatste tijd was mijn dorst enorm groot. De kerstperiode waarin we zien dat kerst (bijna) niet meer gericht is op Jezus maar op materiële zaken, deed me pijn. Ik was dorstig naar het pure, het reine, terug naar het fundament, de eerste Liefde. Vele podcasts en preken leste mijn dorst niet. Unite in Christ had een Huis van de Vader samenkomst: ‘Je bent een schitterende kroon’ met Matthew Helland. Ik had geen idee wie die beste man was.
Na de aanbidding had Matthew een Woord van God voor mij. Een regelrechte bevestiging, een ENORME bemoediging en kraakhelder. Ik stroomde over van Zijn liefde. Ik ben nog steeds diep geraakt en onder de indruk over hoe groot, liefdevol en trouw onze Vader is.
Er kwamen mooie metaforen voorbij, o.a. over de kinderwens van God. Mijn man en ik zijn gezegend met een (adoptie)dochter. Matthew bracht Bijbelteksten naar het hier en nu door te vertellen over de onvoorwaardelijke liefde die wij als ouders voelen voor onze kinderen. Die onvoorwaardelijke liefde heeft God ook voor jou! Ook al is een kind niet eens je eigen vlees en bloed, zoveel liefde voor een kind voelen is en blijft bijzonder. Eigenlijk zijn wij ook allemaal geadopteerd. Eigenlijk stroomt het bloed van Jezus door ons allen heen. Door het bloed van Jezus zijn wij verbonden met elkaar. Hij wil ons in vreugde zien. Hij weet wat goed voor ons is, zoals wij ook het beste voor onze kinderen willen. En Zijn timing is altijd perfect. Je moet er alleen op vertrouwen.”

Op woensdagavond 4 april komt Matthew Helland nóg eens spreken op de 3e en laatste Huis van de Vader avond dit seizoen. Hij zal spreken over het thema ‘Onderweg’. Wij zijn hier met een doel op aarde. Als God ons ergens voor roept in dit leven dan zal Hij ons alles geven wat we daarvoor nodig hebben. Wat kom je onderweg tegen, en wat biedt God je daarvoor aan? Je bent van harte welkom op woensdag 4 april in de Ontmoetingskerk, Mounestrjitte 12 te Ureterp. Inloop en ontmoeting om 19.45 en we starten om 20.uur. We zien je graag!