november 1, 2017 administratie Uncategorized

HUIS VAN DE VADER 15 NOVEMBER

Woensdagavond 15 november is de eerste Huis van de Vader avond van dit seizoen in Ureterp. Het thema deze avond is ‘De eerste liefde’.

In de Bijbel wordt gesproken over ‘teruggaan naar de eerste liefde’. Maar wat is die eerste liefde eigenlijk precies? Is dat ook voor jou en mij? Kan ik daar iets voor doen of juist niet? En welke rol speelt de Heilige Geest daarbij? Dit zijn zomaar wat vragen die dit onderwerp bij je kunnen oproepen. Mark Stoorvogel uit Groningen hoopt op deze vragen in te gaan.


Mark Stoorvogel

Mark is tiener- en jeugdwerker in Groningen. Hij wil de jeugd graag voorgaan in een radicaal leven met Jezus. “Wij willen in deze generatie niet alleen praten over het Koninkrijk van God, wij willen het zien!” is een uitspraak van Mark. Vanuit dit verlangen wil Mark ook spreken en handelen. Edwin van Renesse zal deze avond de aanbidding leiden. We nodigen je van harte uit voor deze avond. Denk er eens over na en bid ervoor wie je mee zou kunnen nemen naar deze avond.


Praktisch
Wat:              Huis van de Vader avond
Thema:         De eerste liefde
Waar:            Kerkgebouw Sint Piter, Selmien East 47, 9247 TR, Ureterp.
Tijd:              Koffie en thee vanaf 19.45 uur, start 20.00 uur.

Parkeren kan schuin tegenover het kerkgebouw op de parkeerplaats van ‘het Theehus’.


Voor de agenda

Al heel wat jaren organiseren we deze ‘Huis van de Vader-avonden’. Dit zijn avonden waar iedereen welkom is en we samen willen aanbidden, luisteren en ontvangen. Op een Huis van de Vader avond is ook altijd ruimte voor persoonlijk gebed en gesprek. Dit seizoen zijn er in samenwerking met het dorpenteam Ureterp 3 avonden gepland. De thema’s voor deze avonden zijn:

15 november:    De eerste liefde: over je doel, met Mark Stoorvogel.

10 januari:         Je bent een schitterende kroon: over je bestemming, met Matthew Helland.

3e avond:          Leven vanuit overwinning: over de weg naar je bestemming. Hoe ga je om met hindernissen? Datum en spreker zijn nog niet bekend.