december 21, 2017 administratie Uncategorized

HUIS VAN DE VADER 10 JANUARI 2018

“Ik was eigenlijk niet van plan om naar Huis van de Vader avond te gaan woensdag  15 november. Het was voor mij al een erg drukke week, maar ben toch gegaan. Hier ben ik erg blij om, want ik ben tot rust gekomen. Dat komt doordat er maar één plaats is waar we werkelijk tot rust kunnen komen en dat is bij Jezus! En Jezus was deze avond dicht bij ons! In de prachtige aanbidding, geleid door Edwin van Renesse, waren we echt op Jezus gericht, heel puur.
Ook in het spreken van Mark Stoorvogel hierna werd ik geraakt door woorden over Gods  liefde voor ons. Wij twijfelen zo vaak. Heb ik wel in mij wat nodig is om mijn gaven en talenten die ik van God heb gekregen in te zetten? Misschien beter iemand anders? Deze avond werd mij weer duidelijk dat wij niet van ons zelf hoeven uit te gaan.
Jezus vraagt niet van ons heel veel vaardigheden of heel veel kennis. Hij vraagt van ons dat wij van Hem houden!  Hoe doen we dat dan? Door te beseffen dat onze liefde voor God altijd begint bij Zijn liefde voor ons. Echte liefde laat Hij ons zien, Hij gaf zijn eigen Zoon voor ons! Als we dit beseffen mogen we groeien in onze liefde voor Hem.
Dus, heb ik het wel in mij om….. ??  Nee! Hij heeft het in zich! God is geweldig, Hij is zo machtig, Hij is zo groot!  Oh wat hou ik van U! Wat wilt U dat ik vandaag doen zal? En we kunnen bergen verzetten!
Het was een prachtige avond en ik kwam helemaal gevuld thuis, gevuld met Zijn liefde en vrede.”

 

Op woensdagavond 10 januari 2018 is de tweede Huis van de Vader avond waarop Matthew Helland komt spreken! Het thema is ‘Jij bent een schitterende kroon!’ wat uit Jesaja 62 komt. Matthew zal spreken over waartoe we bestemd zijn als kinderen van God. Matthew is een spreker die gemakkelijk functioneert in de gaven van de Geest. Hij is erg enthousiast over hoe God werkt door profetie en geeft dit graag aan anderen door. We kijken uit naar wat God wil gaan doen! Je bent van harte welkom in de Ontmoetingskerk, Mounestrjitte 12 te Ureterp. De koffie staat klaar om 19.45 uur en om 20.00 uur begint de avond.