oktober 9, 2019 administratie Uncategorized

Gods liefde wordt zichtbaar in Noord Nederland

Als je geraakt wordt door de Liefde van God, dan verandert je leven compleet. Die Liefde willen we, als Unite in Christ, graag delen in woord en daad met iedereen die het wil ontvangen. De Liefde van God is in staat jou te veranderen, maar ook gezinnen en uiteindelijk de omgeving waar we wonen. Gods Liefde dringt door in de samenleving zoals zout het eten smakelijk maakt.

‘Het verlangen van Unite in Christ is dat Gods Liefde zichtbaar wordt door Zijn kinderen heen en doordringt in iedere stad en dorp van Noord Nederland’

Het seizoen is gestart
Wat is het een feest om het goede nieuws van Jezus Christus ook weer in een nieuwe seizoen te mogen vertellen. We ervaren in de voorbereidingen dat Gods vrede en goedkeuring erbij is. Dat maakt het vele werk licht en geeft het veel voldoening om daaraan te mogen bijdragen. We zien dat verschillende nieuwe vrijwilligers zich aanmelden om aan de visie en missie van Unite in Christ bij te dragen.

Nieuw leven in de dorpen
Een speerpunt van Unite in Christ is gericht op nieuw leven in de dorpen. We zien steeds vaker dat de kerken in de dorpen leeglopen en dat christenen hun kerk buiten hun woonplaats zoeken. Het getuigenis van Jezus in de dorpen raakt meer en meer op de achtergrond. Sinds we vorig jaar met ‘nieuw leven in de dorpen’ zijn begonnen, hebben zich inmiddels al bijna 60 personen aangemeld als bidder voor hun woonplaats. Dit is al een prachtig resultaat en we zien uit naar nog meer aanmeldingen; vooral vanuit Drenthe en Oost-Groningen. Hier blijven de aanmeldingen nog achter.

Gebed heeft prioriteit
Wij geloven in de eenheid van christenen en de kracht van eenparig gebed. Vandaaruit mag nieuw leven en een sterk getuigenis in de dorpen ontstaan. Door de verbinding van levende gelovigen met elkaar wordt er weer een nieuw vuur ontstoken. We staan op de belofte van Jezus zelf, die zei:

‘Dit moet u vooral weten: als twee van u het hier op aarde eens zijn over iets dat u mijn hemelse Vader vraagt, zal Hij het voor u doen. Want waar twee of drie mensen bij elkaar zijn omdat zij bij Mij horen, ben Ik bij hen.’

(Matt 18:19-20)

Unite in Christ wil helpen
Als je hart hebt voor je woonplaats en je wilt onderwijs ontvangen of je wilt nieuwe ideeën opdoen, neem dan gerust contact met ons, Hart voor dorpen, op: hartvoor@uniteinchrist.nl We willen je dan graag helpen. Ook als je een getuigenis over het gebed voor je woonplaats wilt delen met anderen, meld je dan. Het kan andere regio’s weer bemoedigen.

Vrijwilligers gevraagd
Er is veel werk te doen in het Koninkrijk van God; als je warm wordt van de visie van Unite in Christ, meld je dan aan. Er is op dit moment een vacature voor PR. Daarnaast verwachten we binnenkort meer vacatures te plaatsen voor diverse coördinator-functies binnen Pinksterfeest 316.