januari 23, 2019 administratie Uncategorized

God heeft jou geroepen

Jullie hebben niet mij ​uitgekozen, maar ik jullie, en ik heb jullie opgedragen om op ​weg​ te gaan en vrucht te dragen, blijvende vrucht. Wat je de Vader in mijn naam vraagt, zal hij je geven. (Joh 15 :16)

God heeft jou uitgekozen en bestemd voor het leven, een liefdevolle God en vader die Zijn kinderen roept om op weg te gaan en vrucht te dragen, blijvende vrucht.

Dit is niet zomaar iets wat God onze Vader hier van ons vraagt. Dit is in ons leven soms een hele zoektocht: Wat heeft God voor mij in petto, wat mag ik voor Hem gaan doen?

Om te beginnen mag je weten dat Hij jou heeft uitgekozen, uitgekozen om Zijn kind te zijn, Zijn geliefde kind! Dit is een zekerheid, een belofte. Jij, Zijn geliefde kind,  van een liefhebbende Vader.

Vanuit dit gegeven mag jij gaan zoeken en ontdekken naar wat Hij voor jou in petto heeft, waar Hij jou heeft geroepen om vrucht te dragen, blijvende vrucht. Je mag groeien in je roeping om Kind te zijn. Je mag gaan kijken: hoe en waar ga ik mijn steen(tje) bijdragen in het werk in Zijn gemeente in Zijn Koninkrijk tot eer en glorie van Zijn Naam.

Door met Hem te gaan wandelen door met elkaar te gaan wandelen (niet stil te blijven staan) mag deze vrucht in jou leven steeds meer en meer zichtbaar worden. Jij mag dan gaan ervaren hoe God door jou heen wil stromen, stromen van levend water zullen vloeien uit jouw binnenste.

Oja, en dan die belofte uit dit vers; “Wat je de Vader in Mijn Naam vraagt, zal Hij je geven. Wat een belofte!

Iemand uit ons team opende laatst met de brief Haggai, uit hoofdstuk 2:19 daar staat;

19Het is waar dat het ​zaad​ nog ongebruikt in de schuur ligt, en ook hebben de wijnstok en de vijgenboom, de ​granaatappel​ en de olijf nog geen vrucht gedragen, maar vanaf vandaag zal ik jullie mijn ​zegen​ geven.’

Misschien speelt bij jou nu de vraag: hoe kom ik erachter wat mijn talenten zijn en wat God voor mij in petto heeft? Graag wijzen we jou dan op de cursus ‘Groeien in je roeping’ in Ureterp, we hebben nog enkele plaatsen beschikbaar!