GETUIGENISSEN EN DVD VAN DE CONFERENTIE ZAKENWERELD

zakenwereld NB“Allereerst wil ik jullie bedanken voor de geweldige zaterdag. Wát een spreker en wat een goed georganiseerde dag mochten we beleven. Persoonlijk heb ik er veel aan gehad.
Momenteel sta ik op een soort van kruispunt in mijn leven en zoals het bij mij vaak gaat als ik op kruispunten sta, ga ik heel hard werken. God heeft me laten weten door het verhaal van de spreker heen, het gebedsteam en Zijn eigen stem door middel van een opdracht tijdens het 1e seminar, dat het tijd is om te genieten. Genieten van de ‘reis’ die ik ga samen met Hem, dat ik mag genieten van de keuzes die ik maak samen met Hem, dat ik mag genieten van alle mooie mensen die Hij op mijn pad brengt, kortom genieten van mijn werk met Hem. Daar waar God mij heen leidt is het goed. Natuurlijk moet ik in beweging blijven en werken, maar niet ten koste van mijn gezin, humeur en passie”.

“Deze conferentie dag heeft veel met mij gedaan in positieve zin! Jullie zijn bezig met Gods plan kan ik aan alles merken. Jullie visie en missie passen bij wat ik ook van andere wedergeboren christenen hoor die Unite in Christ niet kennen, maar Jezus wel. De ervaringen en verhalen liggen totaal op een lijn en daarom weer een bewijs van hetgeen wat God aan het doen is. We zijn één in Geest!”

“De conferentie had ik niet graag willen missen. Unite in Christ, waarbij ik alles als bijzonder heb ervaren; de aanbidding, de spreker met voor mij bevestigingen en eyeopeners, de ontmoetingen, de catering, de ambiance en de prima techniek. In mijn optiek draagt een goede techniek bij aan het intenser beleven van onder andere de aanbidding, echt heel mooi. Door een drukke week kwam ik toch met de nodige restanten van vergaderingen in mijn hoofd binnen, maar na een korte tijd ervoer ik een oase van rust en “vloog” de dag voorbij”.

“Wat heb ik genoten. Het kan niet anders dan dat ik de Heilige Geest ervaren heb. Ik heb dit voor het eerst jaren terug ervaren toen ik bij een afsluitdienst van een seizoen Alpha cursus was. Een andere bezoeker aan die dienst vroeg wat ik er van vond, en ik had toen een gevoel in mij alsof ik op wolken liep. Die andere bezoeker tikte me op de schouder en zei “dat is de Heilige Geest” en liep door. Dit gevoel heb ik tijdens de conferentie de gehele dag weer gehad. Ik bezoek ook CBMC avonden, maar dit was ook zo gericht op ondernemen, en dan werd hier een beeld gevormd hoe we dit met Jezus mogen doen. FANTASTISCH”.

CONFERENTIE NABELEVEN?

Ben je na het lezen van deze getuigenissen benieuwd naar de conferentie? De conferentiedag is gefilmd en wordt op dit moment op DVD gezet. Deze DVD kost 12,50 Euro en kun je bestellen door een mailtje te sturen naar l.hilvers@uniteinchrist.nl
De dvd wordt dan naar je opgestuurd.

Heije en Louise Hilvers