september 9, 2016 administratie Uncategorized

Een parel in Gods hand

De zomervakantie zit er weer op en wij van Hope for Friesland hebben de draad weer opgepakt.

We zijn weer begonnen om de prostituees op te zoeken. De prostituees die werken in de bordelen in Sneek, Heerenveen en Leeuwarden.

Juist in de zomer raakt het ons zo dat de vrouwen werken in kleine vertrekken waar geen enkel daglicht binnenkomt. Terwijl wij in onze tuinen zitten te genieten van de zon!

Juist in de zomer raakt het ons dat veel vrouwen niet naar hun thuisland kunnen en de hele zomer door moeten werken. Terwijl de meesten van ons er op uit trekken met gezin of familie en genieten van de vakantie.

Het is zo’n groot contrast, maar als we dan met de vrouwen en meisjes spreken dan valt het contrast weg, en komen we dicht bij elkaar. We worden bewogen en zien prachtige parels. Dat is wat we hen ook dit nieuwe seizoen willen vertellen: Je bent een prachtige parel in Gods hand! Hij vindt jou van grote waarde, kostbaar ben je in Zijn ogen, Hij houdt zoveel van je!

Voor de zomervakantie hebben we vaak voor de vrouwen gezongen: Weet je dat de Vader je kent, weet je dat je van waarde bent, weet je dat je een parel bent een parel in Gods hand.

We bidden of de Here ook dit jaar ons werk wil zegenen en de vrouwen wil aanraken met Zijn liefde, bidden jullie mee?