februari 12, 2021 administratie Uncategorized

Dorpen: online gebed

Blijf in Mijn liefde dan zul je vrucht dragen’ (Joh.15:9)

Met ca. 30 deelnemers uit Noord Nederland werd meegedaan aan de week van gebed van 17 -24 januari 2021. Unite in Christ ziet uit naar vermenigvuldiging van gebedsplaatsen in Noord Nederland, sluit je aan!

Gebed voor Noord Nederland: sluit je aan!

Unite in Christ heeft iedere avond meegedaan aan de week van gebed die gehouden werd van 17 -24 januari 2021. Door de beperkingen van corona ging dat via ZOOM. Verrassend dat door deze mogelijkheid meer bidders hebben aangesloten. We hebben in de week van gebed stil gestaan bij het thema ‘Blijf in Mijn liefde’ (Joh.15:9), met de belofte: dan zul je vrucht dragen. Iedere avond waren er trouw ca. 30 deelnemers uit verschillende plaatsen uit Noord Nederland.
De droom van Unite in Christ is dat Gods liefde zichtbaar wordt in ieder dorp en stad in Noord-Nederland. Dit kan niet zonder gebed! 

Vermenigvuldiging
De komende tijd wil Unite in Christ het gebied van Noord Nederland in trekken. We bidden nu nog centraal maar zien uit naar vermenigvuldiging van gebedsplaatsen in Noord Nederland, zodat het gehele gebied bestreken wordt door gebed, want gebed heeft prioriteit!  Vanuit het gebed wordt de geestelijke grond rijp gemaakt om Gods Woord en Zijn Liefde te ontvangen en vrucht te laten dragen. Bidden is het voorbereidende werk voor wat je in het dorp gaat doen.

Sluit je aan!
Wil je meebidden voor een opwekking in Noord Nederland: sluit je dan aan door je aan te melden via hartvoor@uniteinchrist.nl. Er zal dan contact met je worden opgenomen.