Bouw je mee?

Lieve mensen broers en zussen, in dit voorwoord willen we jou een vraag stellen: bouw je mee?

In Nehemia 4 : 8b staat; “denk aan de grote en geduchte Heer en strijd voor uw volksgenoten, voor uw zonen, dochters en vrouwen, en voor uw huizen”

Nehemia roept op om niet bang te zijn, maar mee te bouwen aan de muur omwille van hun volksgenoten, kinderen, vouwen en huizen. Zie je wat er als eerste staat? Nehemia roept op mee te doen omwille van de ánder. Zie je ook hoe hij eerst oproept om voor je eigen volksgenoten te bouwen en dat je daarmee ook voor de anderen de muur bouwt?

Ben jij bereid mee te bouwen aan Gods Koninkrijk zodat het hier op aarde zichtbaar wordt? Dat je daarmee ook mee bouwt voor het nageslacht. Met je ene hand aan de slag om de muur te bouwen en in je andere hand het wapen waarmee jij jezelf en je medebouwers kunt verdedigen. Dit is het gebed dat nodig is in deze strijd. De strijd van deze tijd waarin Gods Levende en Krachtige koninkrijk voor ons nageslacht soms ver te zoeken is.

Wil jij meebouwen in jouw woonplaats en in jouw omgeving door gebed of iets te organiseren waardoor Gods Koninkrijk weer (meer) zichtbaar mag worden in jouw omgeving? Blijf je alleen staan of zoeken en helpen we elkaar? Weet jij hoe jij met je ene hand kunt bouwen en je andere hand kunt strijden (bidden) en dat allemaal omwille van je volksgenoten en het nageslacht?

Heb je verlangen voor je woonplaats of omgeving neem dan contact met ons op, hartvoor@uniteinchrist.nl .

Ben je heel praktisch en wil je meebouwen aan Pinksterfeest316 laat het dan ook weten. Dan kunnen we samen kijken waar jij inzetbaar bent, om zo te bouwen aan het zichtbaar maken van Gods Koninkrijk: pinksterfeest316@uniteinchrist.nl

Graag horen we van jou!

Lees de nieuwsbrief van mei 2019 hier

Gods zegen, Unite in Christ.