maart 13, 2020 administratie Uncategorized

‘Aan stromend water’ gestart

De Kop is eraf! We zijn gestart met onderwijsavonden “Aan stromend water”, maar je bent nog  steeds van harte welkom om op de tweede avond aan te sluiten bij een prachtige groep mensen.

We hebben het onderwijs avonden genoemd maar zouden het ook onderweg avonden kunnen noemen, we zijn samen onderweg met elkaar.

Als eerste wil ik noemen dat ik ontzettend blij ben met het (nieuwe) team wat God voor deze avonden heeft gegeven, prachtig mooie nieuwe mensen waar ik God ontzettend dankbaar voor ben, God is goed, Hij vult aan.

Op deze avond mochten we horen hoe God ons oorspronkelijk heeft bedoeld, wat is Zijn doel met de mens op deze aarde, hoe kijkt hij naar ons en wat is Zijn doel, dit vanuit Gen 1:26-28, waar staat;     

26God zei: ‘Laten wij mensen maken die ons evenbeeld zijn, die op ons lijken; zij moeten heerschappij voeren over de vissen van de zee en de vogels van de hemel, over het ​vee, over de hele aarde en over alles wat daarop rondkruipt.’ 27God schiep de mens als zijn evenbeeld, als evenbeeld van God schiep hij hem, mannelijk en vrouwelijk schiep hij de mensen. 28Hij zegende hen en zei tegen hen: ‘Wees vruchtbaar en word talrijk, bevolk de aarde en breng haar onder je gezag: heers over de vissen van de zee, over de vogels van de hemel en over alle dieren die op de aarde rondkruipen.’

Wat betekent deze opdracht voor deze nieuwe tijd, de tijd van het nieuwe verbond.

Op de tweede avond gaan we het hebben over het vaderhart van God, wat jouw identiteit in Christus zal vormen en versterken. Wil je meer informatie en je aanmelden, klik hier.

Gods zegen.

Jan de Jong

Unite in Christ

(de tweede avond zal plaatsvinden op woensdagavond 25 maart, houd echter de berichten op deze site in de gaten ivm met Corona, daar wordt aangegeven wat er is besloten)