Ik ben al 26 jaar gelukkig getrouwd met Aalze. We hebben samen drie kinderen en genieten van de dingen die we samen doen. Vier jaar geleden ben ik begonnen met het organiseren van ochtenden voor vrouwen. Elkaar ontmoeten en samen zoeken naar de vrouw zoals God haar bedoeld heeft. De bijzondere momenten met gasten en spreeksters hebben mijn leven verrijkt. Twee jaar geleden gingen we onder de paraplu van Unite in Christ verder. Het is fijn om zo bij een organisatie te horen en dezelfde motivatie te hebben om iets te mogen bieden in deze gebroken wereld.

Een jaar geleden begonnen Aalze en ik te bidden voor ons dorp Bakkeveen. We zien dat God ons inzet bij activiteiten en ontmoetingen. De Grutte Pier karakteravonden zijn zo op ons pad gekomen – letterlijk op ons erf. September 2013 zijn we gestart met de Vrouwenmeeting By Night.

DIT IS MIJN DRIVE
Stap voor stap zoeken we naar de richting die God wil geven aan ons leven. We mogen getuigen van ons geloof. Mensen komen met vragen, soms op hele onverwachte momenten tijdens ons dagelijks werk. God zorgt voor ons. Dat merk ik doordat Hij bijvoorbeeld op een bijzondere manier een nieuwe locatie regelt voor de Vrouwenmeeting By Night. Wij hoeven alleen maar te zoeken en stappen te zetten, want Hij heeft het allemaal onder controle.

ZIJN PLAN MET ONS LEVEN STAAT VAST EN DAAROP WIL IK VERTROUWEN EN MIJN WEG HIER OP AARDE GAAN.