Mijn naam is Rob van der Hoek. Ik woon met mijn gezin in Boornbergum. Al een hele poos mag ik actief zijn binnen de Noordermannen. 

Met Marian, mijn vrouw heb ik een gezin met zes kinderen. Ik was deelnemer bij Grutte Pier in het seizoen ’12/’13 in Bakkeveen. Via die weg ben ik in aanraking gekomen met Unite in Christ, en hier allerlei taken op me genomen. 

Samen met Timothy van de Vliet, Han Jansen en Johan van der Veen maak ik deel uit van  een kernteam welke sturing en leiding geeft aan de Noordermannen- mannenbeweging. 


DIT IS MIJN DRIVE

Noordermannen is in de afgelopen jaren gegroeid tot wat het nu is: honderden mannen die bij elkaar komen op 10 Noordermannen-locaties in Noord-Nederland. 

Noordermannen is een “beweging”… waar mannen elkaar treffen en er confrontatie, kameraadschap en doorbraak ontstaat. Mannen leren Jezus (weer) kennen. Er is geen seizoen hetzelfde, wat het kenmerk van een beweging onderstreept.

Mijn drive komt voort uit het gegeven dat ik Noordermannen zie als een geschenk van God: Hij geeft ons deze manier van mannen-beweging in handen om ermee aan de slag te gaan. Ik noem het het Goud van God: wij mogen ermee werken en Hij zorgt voor vermenigvuldiging: mannen leren Jezus (weer) kennen, gaan Hem volgen en laten Zijn Licht zien in hun omgeving. En dat is machtig!

Het maakt me enorm enthousiast om alle verschillende mannen te zien: alle kleuren van de regenboog zie je terug. Jonge en oude mannen, mannen uit alle hoeken van de kerk, mannen met strijd in het geloof en mannen met een sterke levende relatie met God. Een geweldig aanzicht.

ZIJN GOUD IS GENADE. ZODRA WE HET DELEN WORDT HET ZEGEN.