Graag wil ik hier iets schrijven over wie ik ben en wat mijn drive is, zoals het zo mooi gezegd wordt.

Dan borrelen er bij mij allerlei gedachten op. Ik zal proberen jullie daarin mee te nemen. 

In 2009 ongeveer is er in mijn leven een complete verandering gekomen. Het was een proces waar God al eerder mee bezig was, maar vanaf 2009 mocht ik Zijn Vaderhart leren kennen. Zijn Vaderhart voor mij. Zijn liefde voor Zijn dochter, ongekend mooi en dat was soms zo moeilijk om te ontvangen. Hij een liefdevolle God die je ziet, Hij die me gekneed en gevormd heeft (psalm 139), wat best eens flink pijn deed, heeft mij in de vrijheid gezet. In de vrijheid van een leven met Hem, daar ben ik ondanks wat het gekost heeft zo dankbaar voor. Ik heb hier voor conferenties (New Wine) mogen bezoeken en onderwijs gevolgd (discipelschap en vrij om te zijn).

God heeft mij een mooie plek gegeven, ik mag een man hebben waarmee ik samen kan optrekken, ik mag samen met hem vijf kinderen grootbrengen. In mijn persoonlijke leven zijn er dingen die veel gekost hebben, maar in welke verhouding staat het als ik kijk naar Jezus?! Wat ik hierin het belangrijkste vind is, dat ik mag laten zien aan mijn man en kinderen hoe God mij gekneed en gevormd heeft. De onvoorwaardelijke liefde en het laten opgroeien zonder veroordeling springt er voor mij uit, het proeven van Gods Vaderliefde voor zijn kinderen.

Heb jij meegemaakt of ervaren dat door alles heen, God waar ik pijn kende, het omgevormd heeft tot passie. Bij mij door het hele vormingsproces, passie voor de ander. Passie en liefde voor je medemens. De woorden in de Bijbel: ‘Jezus was met innerlijke ontferming bewogen…’, klinkt een beetje ouderwets misschien, maar deze woorden zijn zo bij me binnen gekomen en gaan landen. Net alsof God dit in je hart plaatst diep van binnen, tenminste zo ervaar ik het. God heeft mij Zijn ogen gegeven voor de medemens, voor de mensen om me heen. Allereerst op de plek naast Jan en de kinderen. God heeft het hierbij niet gelaten. Binnen Unite in Christ mag ik Zijn ogen hebben voor de kwetsbare vrouwen in onze samenleving. Ik heb Zijn liefde en hoop voor de prostituees mogen ontvangen. God heeft mij passie gegeven voor vrouwen die een verlangen hebben om  meer tot persoonlijke groei en naar verandering naar het beeld van Jezus te komen, samen onderwijs volgen en mooi is het om te zien hoe God daarin aan het werk is. God heeft me passie gegeven voor het programma van Pinksterfeest316. Door mee te werken aan het programma van het Pinksterfeest, mag ik mee inhoud geven aan wie God is, God als Vader, God als Zoon en God als Heilige Geest. Deze drie werken zo geweldig samen en als je dat in een weekend mag delen van jong tot oud, dan is dat  geweldig. Want weet je, wat zou het geweldig zijn dat God steeds meer en meer zichtbaar wordt, dat ieder Hem zien zal zoals Hij is en wil zijn voor ieder persoonlijk. 

Wil ik nog een laatste tekst mee geven, die mij in het begin van mijn verandering heeft geraakt: in Romeinen staat dat we samen met Christus erfgenamen zijn. Wanneer jij gelooft dat Jezus voor jou aan het kruis is gegaan en door zijn opstanding nieuw leven hebt ontvangen, ben je een kind van God en erf je als eerste de Heilige Geest en kun je steeds dichter bij God leven, leven in intimiteit met de Vader.

Be blessed, Aukje de Jong