Ik ben getrouwd met Ruth, we hebben 3 kinderen en 3 kleinkinderen en we wonen in Nieuw-Roden te Drenthe. Ik werk als inspecteur bij de Inspectie Leefomgeving en Transport bij de rijksoverheid. Dat houdt in dat ik toezicht houd op grote bedrijven en toezicht methodiek ontwikkel en dit doe ik drie dagen in de week. De rest van de week besteed ik mijn tijd in Bijbels onderwijs geven aan de evangelische toerustingsschool en het plaatselijk samenwerken met andere kerken in onze omgeving. Dit vind ik heel mooi om te doen, ik houd van de samenwerking tussen verschillende kerken. Dat is ook precies waarom ik Unite in Christ een warm hart toe draag.

Binnen Unite in Christ zit ik in het bestuur en geef ik trainingen, ik mag heel graag onderwijs geven vanuit Gods woord. Dit komt omdat ik zelf ook getriggerd ben door Jezus. Ik heb op zestien jarige leeftijd een ontmoeting gehad met Jezus en dat was heel bijzonder, vanaf dat moment heb ik ook veel liefde gekregen voor de Bijbel. Hierdoor leer ik Jezus meer en meer kennen. Het is ook mijn passie en diep verlangen om vanuit de Bijbel onderwijs te geven om mensen hiermee bekend te laten worden zodat ze Jezus leren kennen.

DIT IS MIJN DRIVE
Ik werd getriggerd door eenheid in Christus, door de kerkmuren heen. Hier wil ik graag een bijdrage aan leveren. Eenheid in Christus in het Noorden van Nederland.
Wat mij opvalt binnen Unite in Christ is dat je de eenheid ook voelt. Ondanks dat je niet weet van welke denominatie iemand komt.

ER IS EEN VERLANGEN OM GODS WIL TE LEREN VERSTAAN. MET ELKAAR ZOEKEN NAAR WAT GOD WIL VOOR DEZE OMGEVING.

Ik vind het ook mooi om te zien binnen de trainingen dat mensen steeds meer vrijheid zoeken en ook vinden, vrijheid in Christus, dat ze met God en Jezus mogen wandelen.