september 29, 2020 paulien Onderwijs

Samen onderweg zijn en samen onderwijs volgen.

We zijn gestart, nieuw seizoen nieuwe dingen! Samen onderweg zijn en samen onderwijs volgen, hoe leef ik vrij als een kind van God.

Zitten aan de voeten van Jezus, zou jij dat ook willen? Gewoon even bij Jezus zijn, je pijn en verdriet met Hem delen en willen herstellen? Of heb jij een verlangen om Jezus nog meer te laten zien door jou heen in je omgeving, op de plekken waar je bent? Wil je nog meer vanuit Zijn kracht leven? Waar ben jij in dit leven voor geroepen?

Met een aantal vrouwen hebben we afgelopen seizoen de cursus vrij om te zijn gevolgd. Persoonlijk tot groei en verandering komen om zo steeds meer op het beeld van Jezus te gaan lijken. 

Nu zijn we dit seizoen gestart met Kenmerken van vrij zijn. Hoe kan ik nog meer in vrijheid leven als kind van God. Het gaat over geestelijke groei in je persoonlijke leven. Steeds meer als christen in volwassenheid en vrijheid te leven. Tijdens 6 bijeenkomsten mogen we elkaar hierin ontmoeten, onderzoeken en bemoedigen. Je wordt persoonlijk uitgenodigd om het proces aan te gaan en je wordt uitgedaagd om erin te gaan wandelen. We leren aan de hand van verschillende thema’s te groeien in een leven met God en in het hebben van een relatie met Hem. 

Thema’s zijn: zelfverloochening, verantwoordelijkheid nemen, goede communicatie, toewijding aan de waarheid, loslaten en inwisselen en als laatste vieren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar beide cursussen, dan kun je voor meer informatie doorklikken naar de site: