Wat is Huis van de Vader?

Al jaren organiseren we de Huis-van-de-Vaderavonden in Ureterp. Het doel van deze avonden is om God te aanbidden, elkaar ontmoeten, bemoedigen en aanmoedigen om te groeien in geloof, daarin vol te blijven houden en te bidden voor elkaar. Elke avond is er ook een stuk onderwijs en waarbij we ons ook richten op geestelijke groei.

Woensdag 30 januari 2019        |      Thema: ‘Kracht wordt zichtbaar in zwakheid’  |   Spreker: Margreet Wiersma

Woensdag 10 april 2019             |     Thema: ‘Leven vanuit de Heilige Geest’                |   Spreker: Margreet Wiersma

We geven de twee avonden in samenwerking met Vrijheid en Herstel uit Drachten. Vrijheid en Herstel wil kerken ondersteunen door het geven van onderwijs en toerusting op het gebied van innerlijke genezing en bevrijding.

 

Eerstvolgende bijeenkomst:

Op 10 april 2019 DV zal Margreet Wiersma opnieuw spreken, willen we het gaan hebben over de Heilige Geest. Wat wil deze derde persoon uit de drie-eenheid doen in jouw leven, om ons leven te leiden in de kracht van God.

Wat wil de Heilige Geest werkelijk geven aan ons? Kennen wij werkelijk de Heilige Geest van God en Jezus? Jezus zei dat er na Hem iemand kwam die ons wil bekrachtigen om een leven met God te leiden, we mogen zijn kinderen heten, maar hoe kunnen we ons dan gedragen als zijn kinderen, hoe doe je dat dan, leven uit de Geest?

En als je nu wel of niet op de eerste avond bent geweest maakt niet uit, ook deze avond zal een avond zijn waarin God zichzelf zal willen laten zien door wie hij is voor jou, Hij zal zich aan jou als Vader willen laten zien.

Kortom een avond vol bemoediging om als kind van Hem te mogen leven, een avond met gebed, gesprek en aanbidding.

Woensdag 10 april

PKN kerk Ureterp ( Mounestrjitte 12)

Spreker; Margreet Wiersma

Aanbidding; onder leiding van Hadassa Praise Ureterp

Tijd; vanaf 19.45 uur inloop, 20.00 uur start avond.

 

Rom 8:14: Allen die door de ​Geest van God​ worden geleid, zijn ​kinderen​ van God. 

Graag ontmoeten wij jou op deze avond.

 

Hoe was de vorige avond?

De eerste avond van 2019 werd gehouden op 30 januari, deze avond was heel mooi. Margreet Wiersma sprak over het thema “Kracht wordt zichtbaar in zwakheid”. Het was heel mooi hoe ze de thema’s; ‘wat is zwak en wat is kracht’ heeft uitgelicht. Margreet heeft gesproken over: wat zouden onze muren, zwakheden, belemmeringen kunnen zijn waardoor we Gods kracht in ons leven nog niet ervaren terwijl we wel verlangen om uit deze kracht van God te leven en te geloven. Wat zijn deze muren, wat zijn dan de (negatieve) vruchten van deze muren, wat zijn onze bolwerken op deze muren. Deze elementen belichtte Margreet als onze kernovertuigingen die dus niet op waarheid zijn gegrond. Hoe denk je over jezelf, kun je eerlijk zijn tegenover jezelf.

Wil jij je omkeren naar Jezus? Wil je dat Jezus in deze kernovertuigingen een plaats gaat nemen zodat negatieve overtuigingen omgebogen mogen worden naar positieve gedachten over Jezus.

We mochten hierna een tijd van ontmoeting hebben met onze Vader in de hemel, Hij bracht herstel en genezing voor verkeerde kernovertuigingen, voor verwonde zielen en diepe pijn van binnen. God was zeer goed op deze avond. We mogen daarom met grote dankbaarheid terugkijken.