Dorpentocht 316 thuis meemaken

Komen we met de tocht niet in jouw buurt of wil je het thuis meemaken? Dan kun je op alternatieve manieren ‘meewandelen’ in verbondenheid met Dorpentocht 316. Volg de Dorpentocht 316 via livestream video’s op Facebook, bekijk foto’s op onze website en ervaar de verbondenheid door middel van onze inspirerende podcasts. Zelfs een stukje competitie behoort tot de mogelijkheden door middel van de Ommetje app! En wil je getuigenissen lezen of zelf reageren? Ook dat kan!

Dorpentocht 316 is een wandeltocht in Noord Nederland tussen Pasen en Pinksteren. Van 5 april tot en met 22 mei 2021.

<< terug naar Dorpentocht 316

Livestream Facebook

Op maandag tot en met zaterdag zal er tussen 19.00 en 21:00 uur een live opgenomen video verschijnen van het ontmoetings- en gebedsmoment in een dorp. Dit is te volgen op de Facebook pagina van Unite in Christ. Klik hier en volg Unite in Christ op Facebook, zodat je niks mist!

Podcast Unite in Christ

Op maandag tot en met zaterdag van 5 april tot en met 22 mei 2021 wordt een podcast geplaatst op onze website. Deze kun je onder het wandelen of thuis beluisteren. Klik hier voor de podcasts.

Of Abonneer op ons kanaal op Soundcloud om niets te missen, klik hier en vervolgens op ‘volgen’.

Bekijk foto’s

Bekijk HIER de foto’s die onderweg gemaakt worden!

Plaats reacties!

Tijdens Dorpentocht 316 van 5 april tot en met 23 mei 2021, zijn we benieuwd naar reacties en ervaringen van de wandelaars. Ook mag je gebedspunten doorgeven op deze plek. De wandelaars nemen deze mee tijdens hun wandeling. Zo ontstaat er ook verbinding tussen de ‘thuisblijvers’ en de wandelaars.

Ommetje app

Download de Ommetje app van Hersenstichting op je telefoon en treed toe aan het team: Dorpentocht316 (zonder spatie) met toegangscode: PEFTF. Om Ommetje te downloaden en voor meer informatie: Klik hier voor de website van de Hersenstichting om de Ommetje app te downloaden en voor meer informatie.

Video impressies

Op YouTube wordt regelmatig een korte impressie geplaatst van Dorpentocht 316. Proef de sfeer van het wandelen, kijk hoe ze een dorp binnenlopen en hoe het kruis wordt overgedragen aan het volgende dorp! Wil je niks missen? Klik hier om naar YouTube kanaal te gaan en abonneer je daar, door op de rode knop te drukken.

Dorpentocht 316 is een wandeltocht in Noord Nederland tussen Pasen en Pinksteren. Van 5 april tot en met 22 mei 2021. << terug naar Dorpentocht 316