Beste Noorderling,

Verlang jij ook naar eenheid in Christus en is het ook jouw droom dat Gods hart zichtbaar wordt in Noord-Nederland? En wil je graag betrokken raken bij het werk van Unite in Christ?

Je kunt  op 3 verschillende manieren partner worden.

Partner door mee te werken

Er is veel en divers werk te doen binnen Unite in Christ. Medewerkers binnen onze beweging zijn christenen uit diverse achtergronden, met diverse gaven, talenten, passies, drijfveren, ambities en verlangens, die gaan voor eenheid in Christus. Wil je ook meewerken aan de droom die we hebben voor Noord-Nederland?

Partner door te geven

In al onze activiteiten willen we God centraal zetten. Wat we voor Hem mogen doen we namens Hem en we zijn Hem dankbaar dat Hij voorziet. Het organiseren van alle activiteiten is alleen mogelijk wanneer mensen bereid zijn om te geven. We zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die geeft en voor elke vorm van financiële support.

Wil je zaaien in het werk van Unite in Christ? Vul hiernaast het formulier in!

We verlangen ernaar te groeien naar 1000 partners.

Particulieren grafiek

Partner in dorpenteams

We merken we dat er steeds meer mensen zijn die in beweging komen, gaan bidden voor hun omgeving en zich gaan inzetten voor de bloei van de plek waar ze wonen. Unite in Christ wil dit graag ondersteunen door dorpenteams toe te rusten. Klik hier voor meer informatie.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

PARTNER DOOR TE GEVEN

Wil je partner worden door maandelijks een financiële bijdrage te geven? Dan kun je hiervoor onderstaand formulier invullen. Heb je belangstelling voor de andere manieren van betrokken raken en wil je hier meer informatie over, neem dan gerust contact met ons op.

 

Naam (verplicht)

Straat + huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Bedrag (euro per maand) (verplicht)

Rekeningnummer (verplicht)

Ik ga akkoord met de automatische incasso (verplicht)
ja