Verlangt u ook naar eenheid in Christus en is het ook uw droom dat Gods hart zichtbaar wordt in Noord-Nederland? En wilt u zaaien in het werk van Unite in Christ?

U kunt op vier verschillende manieren partner worden in het perspectief dat we mensen mogen bieden.

Partner door mee te werken

Er is veel en divers werk te doen binnen Unite in Christ. Medewerkers binnen onze beweging zijn christenen uit diverse achtergronden, met diverse gaven, talenten, passies, drijfveren, ambities en verlangens, die gaan voor eenheid in Christus. Wilt U ook meewerken aan de droom die we hebben voor Noord-Nederland? We lezen het graag!

Partner door financieel te geven

In al onze activiteiten willen we God centraal zetten. Wat we voor Hem mogen doen we namens Hem en we zijn Hem dankbaar dat Hij voorziet. Het organiseren van alle activiteiten is alleen mogelijk wanneer mensen bereid zijn om te geven. We zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die geeft en elke vorm van financiële support. Als u financieel wil zaaien, neemt u dan contact met ons op? Dan maken we graag een afspraak met u.

Partner door communicatie

Als christen bouwen we aan onze relatie met God, maar ook aan de relatie met onze naaste, zodat Gods hart in die relatie zichtbaar wordt. Communicatie is één van de belangrijkste bouwstenen bij het bouwen aan relaties. Vanuit dit perspectief willen we de samenwerking met onze partners graag meenemen en ondersteunen in onze externe communicatie op de nieuwe websites van Unite in Christ, Noordermannen en Festival316, in de digitale nieuwsbrieven en in al ons drukwerk.

Partner in dorpenteams

We merken we dat er steeds meer mensen zijn die in beweging komen, gaan bidden voor hun omgeving en zich gaan inzetten voor de bloei van de plek waar ze wonen. Unite in Christ wil dit graag ondersteunen door dorpenteams toe te rusten. Klik hier voor meer informatie.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.